Marc Gasol es lamenta a les acaballes del partit (Foto: EFE)
NBA

Els Grizzlies, eliminats pels Spurs en el quart partit de la final de la Conferència Oest

S'ha acabat la temporada de l'NBA per a Marc Gasol. Els Memphis Grizzlies han perdut aquesta matinada el quart partit de la final de la Conferència Oest contra el San Antonio per 93 a 86 i, per tant, han estat eliminats per un contundent 4 a 0.

S'ha acabat la temporada de l'NBA per a Marc Gasol. Els Memphis Grizzlies han perdut aquesta matinada el quart partit de la final de la Conferència Oest contra el San Antonio per 93 a 86 i, per tant, han estat eliminats per un contundent 4 a 0.

Aquesta serà la cinquena vegada que San Antonio jugarà la final de l'NBA. Les quatre primeres les ha guanyades.

Parker, que ha aportat 37 punts, inclosos 14 en el tercer període, ha donat sis assistències, ha capturat quatre rebots i ha encapçalat l'atac dels Spurs, que han aconseguit per cinquena vegada en 15 temporades arribar a les finals de l'NBA, la primera des del 2007, quan van guanyar el títol de campions escombrant per 4-0 els Cavaliers de Cleveland. Els Spurs es podrien tornar a enfrontar amb Lebron James si el seu actual equip dels Heat de Miami, que tenen avantatge de 2-1, guanyen les finals de la Conferència Est que disputen contra els Pacers d'Indiana.

Marc Gasol ha jugat 41 minuts, ha fet 14 punts, ha capturat cinc rebots, ha fet tres taps, ha donat cinc assistències i ha recuperat una pilota. La derrota contundent de Memphis en aquesta sèrie no enfosqueix, però, l'excel·lent temporada que ha fet l'equip, que mai no havia arribat tan lluny. Marc Gasol ha estat clau en aquest magnífic rendiment dels Grizzlies.