Els Grizzlies de Marc guanyen sobre la botzina i els Bulls, amb rècord de Butler, triomfen sense Pau

Una cistella miraculosa de Chalmers sobre la botzina dóna la victòria als Grizzlies de Marc Gasol (103-101) mentre que Butler, amb 53 punts, millor marca professional, salva els Bulls sense Pau (111-115)

El factor sort s'ha tornat a aliar amb els Grizzlies de Memphis, que han vist com el base Mario Chalmers ha recuperat una pilota perduda i abans que sonés la botzina pel final del temps reglamentari i mentre perdia l'equilibri ha anotat la cistella que els ha donat la victòria per 103 a 101 davant dels Pistons de Detroit. L'acció de Chalmers, que també ha finalitzat com a màxim anotador amb 25 punts, vuit assistències, tres rebots i quatre pilotes recuperades, ha decidit un partit que havien començat dominant els Grizzlies i que al final han patit per aconseguir la victòria. Juntament amb Chalmers, que ha sortit de titular en el lloc de Mike Coonley, lesionat, i ha errat en el tir personal que li han fet els Pistons en el darrer llançament a cistella, Marc Gasol ha aportat 19 punts que l'han deixat com a segon màxim anotador d'una llista de cinc jugadors. El de Sant Boi ha jugat 37 minuts en els quals ha anotat 8 de 20 en tirs de camp, i ha encertat 3 de 4 des de la línia personal, convertint-se en la segona opció d'atac dels Grizzlies.

Jimmy Butler, amb un doble-doble de 53, la seva millor marca com a professional, 10 rebots i sis assistències ha liderat el triomf assolit pels Bulls en la pròrroga després d'imposar-se 111 a 115 als Sixers de Filadelfia, pitjor equip de la Lliga. La victòria ha permès als Bulls trencar la ratxa de tres derrotes consecutives, tot i que han jugat sense els titulars, Pau Gasol i Derrick Rose, que han tingut descans. Butler ha jugat 49 minuts en els quals ha anotat 15 de 30 en tirs de camp, 2 de 4 triples, i 21 de 25 en tirs de personal que li han permès ser el jugador amb més punts aconseguits des de Michael Jordan, el 1996. L'anterior jugador dels Bulls que havia anotat 50 punts va ser l'escolta Jamal Crawford, el 2004, que ara juga amb Los Angeles Clippers.