Marc Gasol i els Grizzlies han estat un rival de massa altura per als Timberwolves de Ricky. (Foto: EFE)
Bàsquet

Els Grizzlies de Marc Gasol s'imposen als Timberwolves de Ricky Rubio (109-92)

En una reproducció a petita escala del que ha estat la temporada fins ara, els Memphis Grizzlies de Marc Gasol han fet valer la seva ambició per imposar-se als Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio (109-92) i han demostrat per què els uns estan cada cop més a prop dels "play-offs", mentre que els altres ja no hi tenen gairebé cap opció. Els Grizzlies han encadenat el desè triomf a casa amb una altra bona actuació de Marc Gasol, que ha anotat 14 punts i ha capturat 12 rebots. Ricky, per la seva banda, ha anotat 6 punts i ha repartit 4 assistències.

Actualitzat

En una reproducció a petita escala del que ha estat la temporada fins ara, els Memphis Grizzlies han fet valer la seva major ambició per imposar-se als Minnesota Timberwolves i han demostrat per què els uns estan cada cop més a prop dels "play-offs", mentre que els altres ja no hi tenen gairebé cap opció. Els Grizzlies han encadenat el desè triomf a casa amb una altra bona actuació de Marc Gasol, que ha anotat 14 punts i ha capturat 12 rebots.

Ricky Rubio, en canvi, s'ha hagut de conformar amb 6 punts i 4 assistències, en un partit en què el seu equip ha hagut d'anar a remolc gairebé des del principi: al final del primer quart ja manaven per 30-15. Mike Conley, amb 23 punts, ha estat el màxim anotador d'uns Grizzlies que es consoliden en el setè lloc de la Conferència Oest.

Mentrestant, els Timberwolves es troben a set victòries del vuitè lloc, l'últim que dóna dret a jugar els "play-offs", i aquesta estadística, quan queden 12 partits per acabar la lliga regular, equival a estar fora de la ronda següent.

Anar al contingut