Bàsquet

Els Grizzlies de Marc Gasol s'imposen als Pelicans a domicili (103-107)

Els homes de Bickerstaff han sobreviscut a la parella interior formada per Julius Randle i Anthony Davis i s'han emportat la victòria

Actualitzat

Els Memphis Grizzlies segueixen en ratxa. L'equip de Marc Gasol ha sumat una treballada victòria a la pista dels New Orleans Pelicans amb una bona actuació del pivot de Sant Boi, que ha acabat amb 15 punts, 6 rebots i 4 assistències.

La parella interior dels locals, formada per Julius Randle i Anthony Davis, s'ha combinat per sumar 51 punts, però els de Memphis han capgirat el marcador, advers durant molts minuts, en els últims instants de partit per sumar la segona victòria consecutiva.

JaMychal Green ha estat el màxim anotador dels visitants amb 24 punts, mentre que Kyle Anderson ha sumat 19 punts i 11 rebots.

Després d'encadenar 3 derrotes consecutives, els Grizzlies han guanyat 3 dels últims 4 partits i són cinquens en la Conferència Oest, ubicats en posicions de play-off.

Victòria de caràcter dels Warriors

En el partit de la jornada, els Golden State Warriors visitaven la pista dels Milwaukee Bucks de Giannis Antetokounmpo amb l'objectiu de seguir amb la bona dinàmica després d'imposar-se als Cavaliers i als Hawks.

Els locals, amb 12 victòries i només 3 derrotes en els 15 duels disputats aquesta temporada al Fiserv Forum, buscaven una victòria que els permetés seguir lluitant pel liderat de la Conferència Est, però els actuals campions de l'NBA no estaven disposats a deixar-se trepitjar.

Els de Steve Kerr han dominat el partit del principi al final liderats per Stephen Curry i Klay Thompson, que han sumat 20 punts cada un, contra un Antetokounmpo que, tot i el doble-doble de 22 punts i 15 rebots, no ha pogut plantar cara als visitants.

ARXIVAT A:
Marc Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut