Sergio Lozano, un dels puntals del Barça Alusport
Sergio Lozano, en una imatge d'arxiu
Futbol sala

Els gols en pròpia porta condemnen el Barça a Peníscola (3-2) i el Santa Coloma salva un punt davant el Jaén (5-5)

La secció de futbol sala del F. C. Barcelona ha comprovat aquest dissabte a la pista del Peníscola que es pot perdre un partit havent marcat més gols que el rival. Dels tres gols de l'equip local, dos se'ls han fet els mateixos jugadors blaugranes, que en la primera part havien tingut prou ocasions per sentenciar el xoc

La secció de futbol sala del F. C. Barcelona ha comprovat aquest dissabte a la pista del Peníscola que es pot perdre un partit havent marcat més gols que el rival. És el que passa quan te'ls fas tu mateix. L'equip local ha sabut pressionar els blaugranes i, fruit d'això, ha arribat un primer autogol de Sergio Lozano al minut 10.

El Barça s'ha refet bé i ha gaudit de bones ocasions a càrrec de Saad, Aicardo i Wilde, però ha estat Bateria qui ha empatat al 12 i Ferrao qui ha fet l'1 a 2 al 19. Tot semblava ben encarrilat quan Lin, també en pròpia porta, ha fet el segon del Peníscola.

Fran Conde ha marcat el 3 a 2 al minut 27. Un gol que ha donat pas a una segona part feixuga, en la qual els catalans ja no han pogut reaccionar.

Aquesta derrota, que no deixa de ser inesperada després de dues victòries en les dues primeres jornades, deixa el Barça estancat en la quarta posició de la LNFS, amb 6 punts.

Festival de gols a Santa Coloma

El Marfil Santa Coloma i el Jaén Paraíso han jugat un partit trepidant i espectacular en l'apartat d'anotació: 5 a 5. Dos jugadors per banda, Daniel Salgado i Emilio Buendía han aconseguit "hat-tricks" i el marcador ha anat prou ajustat perquè cap tingués mai un avantatge superior a un gol.

Després de moltes alternatives, ha semblat que l'equip andalús es ficava el partit a la butxaca, passant del 4 a 3 al 5 a 4 (gols de Dani Martín i Chino) en el minut 38. Hi ha hagut molta tensió al final (el delegat del Marfil ha estat expulsat) i el pavelló ha esclatat a falta de cinc segons quan Adolfo ha marcat per salvar un punt.

El Santa Coloma acabarà la jornada tercer, empatat a set gols amb ElPozo Múrcia, que el supera per diferència de gols.