Els San Antonio Spurs, en un moment del partit (EFE)

Els Golden State Warriors tornen a superar els San Antonio Spurs (116-101)

Els vigents campions de l'NBA, encara sense Curry, han resolt el partit en l'últim quart i col·loquen el 2-0 en l'eliminatòria

Segon partit de "play-offs" per als San Antonio Spurs i segona derrota a casa dels Golden State Warriors, vigents campions de l'NBA (116-101). Tot i que la igualtat s'ha mantingut fins a l'últim quart, les figures dels Warriors han acabat decidint. En absència de l'encara lesionat Stephen Curry, Kevin Durant (32 punts) i Klay Thompson (31 punts) han sumat el segon punt de l'eliminatòria per als Warriors.

LaMarcus Aldridge, amb 34 punts i 12 rebots, ha mantingut viva l'esperança de l'equip texà gairebé fins al final. Pau Gasol, que ha jugat 15 minuts, ha aportat 12 punts, 4 rebots i 3 assistències.

Els Heat sorprenen els Sixers

Sorpresa en l'altre partit de la jornada: els Miami Heat han empatat l'eliminatòria després de guanyar el segon partit contra els Philadelphia Sixers (103-113). El veterà Dwyane Wade (28 punts) ha estat el principal artífex del triomf dels Heat, que han trencat una ratxa de 17 victòries seguides dels Sixers. Ara els dos pròxims partits de la sèrie es jugaran a Miami.