Stephen Curry, entrant a cistella davant Steven Adams (Reuters)

Els Golden State Warriors reaccionen davant els Oklahoma City Thunder (118-91)

Stephen Curry (28 punts) ha permès als vigents campions de l'NBA empatar la final de la Conferència Oest (1-1) amb una espectacular sèrie de 15 punts en dos minuts

Els Golden State Warriors han après la lliçó després de la derrota en el primer partit de la final de la Conferència Oest davant els Oklahoma City Thunder, i han reaccionat amb contundència (118-91) per empatar la sèrie.

Stephen Curry ha tornat a exercir d'MVP, anotant 28 punts per al seu equip, 15 de forma consecutiva en dos minuts bojos del tercer quart que han servit perquè els Warriors obrissin una escletxa en el marcador que ja seria definitiva. Els 29 punts de Kevin Durant no han servit aquesta vegada als Thunder per endur-se un resultat positiu.

La sèrie es desplaça ara al Chesapeake Arena d'Oklahoma City, on els Warriors intentaran des de diumenge recuperar l'avantatge de camp que van perdre en caure en el partit inaugural.