Bàsquet

Els Golden State Warriors guanyen l'NBA

L'equip californià supera els Celtics també en el sisè partit de la final (90-103) i suma el quart anell en vuit anys

Redacció Esport3Actualitzat

Els Golden State Warriors són els nous campions de l'NBA després de superar els Celtics al TD Garden de Boston (90-103) en el sisè partit de la final. És el quart títol en els últims vuit anys per a la franquícia californiana, que ha tornat al màxim nivell després que alguns dels seus jugadors clau, com Stephen Curry o Klay Thompson, s'hagin mostrat plenament recuperats de lesions de llarga durada que havien tingut en els últims temps.

 

Curry aconsegueix el premi que li faltava: l'MVP de les finals

Després d'anys perseguint l'MVP d'unes finals, Curry ha estat designat el millor jugador de la sèrie davant els Celtics. El base dels Warriors tenia aquesta fita pendent després de tres finals guanyades en què Kevin Durant --en dues ocasions-- i Iguodala --en una-- el van apartar del premi. Aquesta vegada Stephen Curry ha estat indiscutiblement el millor jugador de la sèrie.

Ha anotat 34 punts en aquest últim partit, amb 6 triples convertits, i ha firmat una mitjana de 31 punts per partit durant tot l'enfrontament amb els Celtics.

Amb el que ha aconseguit aquesta temporada, l'icònic jugador dels de San Francisco ha igualat els quatre anells que tenen jugadors com LeBron James i Shaquille O'Neal. Als 34 anys, Curry pot igualar els sis anells que va guanyar Michael Jordan en la dècada dels noranta.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut