Stephen Curry i Klay Thompson, els anomenats "Splash Brothers", han fet oblidar l'absència de Kevin Durant amb 62 punts entre tots dos (Reuters)
Bàsquet

Els Golden State Warriors guanyen el primer partit de la final de la Conferència Oest

Els campions marquen territori davant els Portland Trail Blazers (116-94) gràcies a un Stephen Curry molt inspirat

Actualitzat

Els Golden State Warriors han començat la defensa del títol de conferència marcant territori (116-94) sobre uns voluntariosos Portland Trail Blazers. En absència del lesionat Kevin Durant, el seu millor home fins ara als play-offs, els Warriors han basat la seva superioritat en un Stephen Curry que se sol créixer en els moments decisius de la temporada. En aquesta ocasió ha tornat a ser així: el base de l'equip californià ha anotat 36 punts incloent-hi una sèrie de 9 triples, el seu rècord personal en un partit en unes eliminatòries.

Curry ha estat ben acompanyat per Klay Thompson, que ha anotat 26 punts. Per part dels Blazers, el màxim anotador ha estat Damian Lillard, amb 19 punts però un índex d'encert molt baix -4 de 12 en tirs de camp-, en la línia del seu equip.

A les files dels Blazers, Seth Curry, germà petit de Stephen, ha firmat 3 punts en gairebé 20 minuts de joc. Mentrestant, els pares s'han esforçat a la graderia per mantenir l'equanimitat: Dell, el pare, portava la samarreta dels Warriors, i Sonya, la mare, lluïa la dels Blazers.

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut