Kevin Durant fa un tap a Pau Gasol (EFE)
Bàsquet

Els Golden State Warriors agreugen la crisi dels San Antonio Spurs (92-112)

La reedició de la última final de la Conferència Oest ha ofert una de les imatges de la jornada: Pau Gasol ha estat a punt de lesionar involuntàriament Stephen Curry

Actualitzat

El retrobament de Golden State Warriors i San Antonio Spurs cinc mesos després de la final de la Conferència Oest ha caigut clarament del cantó dels Warriors (92-112), que han hagut de refer-se d'un mal inici de partit.

Els Spurs, impulsats per un brillant LaMarcus Aldridge (24 punts, 10 rebots), han arribat a tenir 19 punts d'avantatge (31-12). Però els Warriors han anat retrobant el seu millor nivell a partir el tercer quart per acabar enduent-se un matx gràcies a l'encert del seu trio d'atac estel·lar: Klay Thompson (27 punts), Kevin Durant (24) i Stephen Curry (21). El partit ha estat intens a les banquetes i el tècnic dels Spurs, Gregg Popovich, ha acabat expulsat.

Pau Gasol ha anotat 11 punts i ha capturat 6 rebots, a més de protagonitzar involuntàriament la jugada més comentada del partit. El pivot català ha caigut sobre Stephen Curry torçant-li la cama de tal manera que en el primer moment s'ha temut una lesió greu del crac dels Warriors. Al final, però, tot ha quedat en un ensurt.

 

Amb aquesta derrota, els Spurs encadenen la seva quarta derrota després d'haver començat la temporada amb quatre victòries seguides, i es troba per primera vegada fora dels vuit primers llocs de la conferència. A l'espera que es recuperi la seva estrella, Kawhi Leonard, la franquícia texana està passant per moments delicats.   

Anar al contingut