Els germans Márquez, en una de les fites 973 que disputen cada any
Curses de Muntanya

Els germans Márquez, primer i segon en la cursa per muntanya de la Fita 973

Cada any participen en aquesta cursa, on col·laboren els clubs de fans dels dos pilots

Marc Márquez i Àlex Márquez han participat com cada any en una cursa per muntanya que els serveix per preparar-se de cara al mundial de motociclisme. Els dos germans van participar en el recorregut de 10 quilòmetres a la fita 973 de Vergós de Cervera, municipi de Cervera on hi va haver 94 corredors. La prova la va organitzar BTT La Segarra i va comptar amb la presència del club de fans dels dos pilots catalans.

Marc, primer; Àlex, segon

Els dos germans van participar en el recorregut de 10 quilòmetres a la fita 973 de Vergós de Cervera, municipi de Cervera on hi va haver 94 corredors.

Marc Márquez es va endur la victòria amb un temps de 49 minuts i un segon, mentre que el seu germà va quedar segon, a només cinc segons.