Els germans Márquez, durant la segona sessió de tests de MotoGP al Circuit de Xest (@MotoGP)
MotoGP

Els germans Márquez continuen provant les seves Honda i Viñales fa el millor temps en els tests de Xest

Els germans Márquez han tornat a acaparar tots els focus en el matí de la segona jornada de tests de MotoGP al circuit valencià

Actualitzat

Segon dia de tests de MotoGP al circuit Ricardo Tormo de Xest. Nova jornada per als pilots que competiran el pròxim any a la màxima categoria del motociclisme amb l'objectiu de desbancar el temible Marc Márquez, el flamant guanyador del Mundial 2019. Justament, el pilot català ha tornat a rodar al costat del seu nou company de box, el seu germà Àlex, que ha tornat a demostrar a l'asfalt que s'ha guanyat el lloc per mèrits propis.

Pel que fa als temps, Maverick Viñales ha signat el millor temps (1:29.849) seguit per Fabio Quartarao (1:30.013) i Franco Morbidelli (1:30.114). Marc Márquez, per la seva banda, ha signat el setè millor cronòmetre (1:30.556). Àlex Márquez continua familiaritzant-se amb la seva nova moto i ha fet una discreta vintena posició, això sí, ha estat el pilot que ha fet més voltes, 79.

La sessió del matí ha estat marcada per diverses caigudes sense conseqüències. Aleix Esparagaró, el seu germà Pol i Iker Lecuona han anat per terra mentre es familiaritzaven amb les seves motos. L'ensurt, però, l'ha donat Andrea Iannone quan ha vist com la seva Aprilia s'incendiava, fet que ha provocat que la bandera vermella onegés uns instants.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut