Els germans Márquez celebren la segona i la tercera posició als entrenaments del GP d'Itàlia
Els germans Márquez celebren la segona i la tercera posició als entrenaments del GP d'Itàlia
motogp

Els germans Márquez compartiran primera fila a Mugello amb l'indignat Bagnaia

Els de Cervera es reparteixen el segon i el tercer millor temps, enmig de l'empipada del poleman italià amb el Marc

Redacció Esport3Actualitzat

Magnífica actuació dels germans Márquez en els entrenaments oficials de MotoGP del Gran Premi d'Itàlia. Els de Cervera sortiran segon, el Marc, i tercer, l'Àlex, a la cursa de Mugello, després d'una sessió de qualificació en què han volat damunt de l'asfalt del circuit toscà. Només Pecco Bagnaia els ha pogut superar per 78 mil·lèsimes respecte al Tro, que ha rendit a un gran nivell.

El retret de Bagnaia a Marc Márquez

Un cop acabada la qualificació, el campió del món i líder actual ha carregat contra Marc Márquez. El torinès s'ha enfadat per trobar-se'l en la seva volta ràpida i l'hi ha retret, amb gestos evidents de malestar. El d'Honda, que sortia del box, ha aprofitat aquest fet per agafar l'aspiració de la Ducati.

Amb la moto aparcada, el cerverí ha assegurat que havia estat una trobada "casual" perquè "he sortit del box buscant Bezzecchi i no sabia ni on estava el Pecco". "No he entès el seu malestar, no l'he destorbat", ha reblat Márquez.

Indignat, però també resignat, Bagnaia ha reconegut que no té cap esperança que la maniobra comporti una sanció per al sis vegades guanyador del Mundial de MotoGP.

També a MotoGP, Aleix Espargaró ha marcat el setè millor temps i Àlex Rins, el novè.

Per la seva banda, el millor temps de Moto2 se l'ha endut el britànic Sam Lowes i el japonès Ayumu Sasaki ha fet el mateix a Moto3.

Bagnaia s'emporta l'esprint

A l'hora de la cursa esprint, l'enuig de Bagnaia ha donat pas a l'alegria. L'italià es va emportar els 8 punts que s'emporta el guanyador de l'aperitiu de la prova de diumenge, uns punts que el fan més líder del Mundial. El segon a la classificació, el seu compatriota Bezzecchi, també ha estat el segon a l'esprint, mentre que el tercer lloc ha estat pel madrileny Jorge Martín. Àlex Márquez ha caigut a les primeres corbes. 

Anar al contingut