Els germans Bryan celebren el City Open al Rock Creek Park Tennis Center (Reuters)
Tenis

Els germans Bryan també renuncien als Jocs de Rio de Janeiro pel virus del Zika

Els vigents campions olímpics de dobles han anunciat via Facebook que, després de meditar-ho molt, no participaran en els Jocs per "preservar la salut" de les seves famílies

Actualitzat

Els germans nord-americans Mike i Bob Bryan, vigents campions olímpics de dobles, han anunciat la seva renúncia als Jocs de Rio de Janeiro per "preservar la salut" de les seves famílies davant l'amenaça del virus Zika.

Els germans Bryan, uns dels favorits a guanyar el torneig de dobles, no defensaran el seu títol per la mateixa raó que altres tennistes com Milos Raonic, Feliciano López, Simona Halep, Tomas Berdych o Karolina Pliskova han declinat participar a la cita de Rio. "Després d'hores i hores de reflexió, Mike i jo hem decidit no anar a Rio. Ens hauria agradat disputar els Jocs Olímpics. Però, com a marits i pares, la salut de les nostres famílies és la nostra prioritat. Representar els Estats Units és un els moments més importants i guanyar el títol el 2012 serà sempre el cim de la nostra carrera ", han escrit en el seu compte de Facebook. 

D'aquesta manera, els Jocs Olímpics no podran comptar amb dos tennistes que van ser números u del món en dobles i que han guanyat, a més de la medalla d'or a Londres, setze títols del Grand Slam.

Aquest és el missatge que els germans Bryan han penjat a Facebook:

 

Anar al contingut