Situació ben diferent per als tres jugadors a l'All-Star (Reuters)
NBA

Els Gasol, fora de les votacions per ser titulars a l'All-Star, mentre que Kobe el disputarà per últim cop

Pau Gasol s'ha quedat a 360 vots de la titularitat a l'All-Star en l'adéu de Kobe, que ha estat el més votat per disputar-lo. Marc Gasol, en canvi, no apareix ni entre els quinze més votats de l'Oest.

Actualitzat

S'han donat a conèixer les votacions per als titulars de la seixanta-cinquena edició de l'All-Star Game de l'NBA. Kobe Bryant, en l'any del seu adéu, ha arrasat amb la votació més alta, un total de 1.891.614. Pau Gasol, en canvi, haurà d'esperar que els entrenadors el triïn per viure per sisena vegada el Partit de les Estrelles. El de Sant Boi s'ha quedat a només 360 vots de repetir en el quintet de l'Est. D'aquí a una setmana es donaran a conèixer els noms dels set suplents que representaran cada conferència. A Kobe Bryant, l'acompanyaran Stephen Curry, Russell Westbrook, Kevin Durant, Kawhi Leonard, aquest últim debutant-hi i havent deixat fora Draymond Green, que havia anat escalant posicions en les últimes votacions.

El que és clar és que no es tornarà a repetir la imatge del 2015 al Madison Square Garden, amb els germans Gasol protagonitzant el salt inicial. Mentre que es preveu que Pau estarà entre els suplents de l'Est, Marc no ha aparegut ni entre els quinze més votats de l'Oest. La seva actuació irregular, excepte en els últims partits, l'ha castigat.

Anar al contingut