George Russell (Mercedes), pilot anglès de Fórmula 1, en el seu monoplaça
George Russell ha estat el més ràpid en la primera jornada del GP de Mèxic (Reuters)
Fórmula 1

Els Mercedes sorprenen als segons lliures al Circuit de Barcelona-Catalunya

Charles Leclerc ha marcat el millor temps de la jornada, però Russell (2n) i Hamilton (3r) han estat molt a prop del pilot de Ferrari

Redacció Esport3Actualitzat

Només un segon ha separat els deu primers classificats a la segona sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya, al Circuit de Barcelona-Catalunya. Màxima igualtat i emoció per a la qualificació de demà al traçat català, que serà molt important, sobretot, per la dificultat d'avançaments en aquest circuit.

Els pilots de Mercedes han estat els que més han progressat respecte a la sessió matinal. George Russell i Lewis Hamilton s'han situat en segona i tercera posició respectivament, molt a prop de Charles Leclerc, que ha dominat les dues sessions de lliures. Carlos Sainz ha estat tercer i Max Verstappen quart. Fernando Alonso ha tornat a ser el més ràpid de la resta, a només mig segon del líder.

 

Ferrari, líders als primers lliures

Charles Leclerc, actual líder del Mundial de Fórmula 1, ha estat el més ràpìd en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya. El pilot monegasc ha superat per menys d'una dècima el seu company d'equip a Ferrari, Carlos Sainz.

Max Verstappen, vigent campió i principal perseguidor de Leclerc a la classificació general, ha registrat el tercer millor temps. I Fernando Alonso ha aconseguit el cinquè millor crono, just davant de Lewis Hamilton.

Anar al contingut