Roser Tarragó
La força de Roser Tarragó no ha estat prou per superar els Estats Units (Reuters)
Waterpolo

Els Estats Units superen Espanya en la final de la Lliga Mundial de waterpolo femení (13-9)

El conjunt que dirigeix Miki Oca ha fet un bon paper en el campionat, però el domini de les nord-americanes ha tornat a ser incontestable

Actualitzat

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha caigut aquest diumenge, per 13 a 9, davant la dels Estats Units en la final de la Lliga Mundial disputada a Xangai, on les vigents campiones olímpiques van ratificar la seva hegemonia.

En la reedició de la final dels Jocs Olímpics de Londres 2012, decidida per 8 a 5 a favor del quadre nord-americà, les jugadores de Miki Oca han hagut de tornar a conformar-se amb la medalla de plata en un xoc que sempre les ha portat en desavantatge.

La motivació i la il·lusió per la primera aparició en una final de la Lliga Mundial no ha estat prou, ni tampoc ho han estat el lideratge de Roser Tarragó ni la desimboltura de Clara Espar i Judit Forca, cada vegada més ben assentades a la selecció.

L'equip espanyol ha intentat reaccionar al domini nord-americà i ha arribat a posar-se a nomes un gol al tercer quart (7-6), però, a partir d'aquest moment, la reacció de les vigents campiones ha estat fulgurant.

Malgrat la derrota, el conjunt dirigit per Miki Oca marxa de Xangai havent ofert la sensació que continua creixent i que pot tornar a arribar lluny en els Jocs Olímpics.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut