L'equip nord-americà liderat per Simone Biles celebra la victòria en la final per equips (Reuters)
Gimnàstica artística

Els Estats Units sumen el cinquè títol mundial consecutiu per equips a Stuttgart

El conjunt nord-americà, liderat per una imperial Simon Biles, s'ha imposat clarament amb 172,330 punts i ha pujat al calaix més alt del podi davant de Rússia  (166,529) i Itàlia (164,796), que ha desbancat la Xina

Actualitzat

Els Estats Units s'han proclamat campions del món per equips de gimnàstica artística en categoria femenina per cinquena vegada consecutiva al Mundial que s'està disputant a la ciutat alemanya de Stuttgart.

El conjunt nord-americà, liderat per una imperial Simon Biles, s'ha imposat clarament amb 172,330 punts i ha pujat al calaix més alt del podi davant de Rússia (166,529) i Itàlia (164,796), que ha desbancat la Xina del bronze per només 566 mil·lèsimes.

Els Estats Units, amb Simon Biles, Grace McCallum i Kara Eaker com a supervivents del 2018, i amb les novetats de Sunisa Lee i Jade Carey, han dominat la final des de la primera rotació fins a l'última.

Amb aquesta victòria per equips, Biles, de 22 anys i gran estrella de la gimnàstica actual, segueix ampliant el seu espectacular palmarès i ja suma 15 medalles en campionats del món.

ARXIVAT A:
Simone Biles
Anar al contingut