Patty Mills disputa una pilota amb Donovan Mitchell durant l'amistós previ al Mundial de la Xina entre els Estats Units i Austràlia (EFE)
Bàsquet

Els Estats Units perden contra Austràlia en un amistós previ al Mundial de la Xina (98-94)

El conjunt nord-americà, sense la major part de les seves estrelles de l'NBA, s'ha vist superat per l'equip australià liderat per un inspirat Patty Mills

Actualitzat

Els Estats Units, sense la major part de les seves estrelles de l'NBA, han encaixat una derrota davant d'Austràlia en el partit amistós de preparació per al Mundial de bàsquet que s'ha disputat la matinada d'aquest dissabte (98-94).

El conjunt nord-americà s'ha vist superat per una gran estratègia defensiva i l'encert des de la línia de tres per part del combinat del país d'Oceania. Patty Mills, amb 30 punts, ha estat el jugador més letal d'Austràlia de cara a cistella. Justament Mills juga a les ordres del seleccionador nord-americà, Gregg Popovich, durant la temporada de l'NBA amb els San Antonio Spurs.

Del costat dels Estats Units, Kemba Walker ha estat el màxim anotador amb 22 punts, seguit per Harrison Barnes que n'ha fet 20. Un altres dels homes destacats a les files de Popovich ha sigut l'exblaugrana Joe Ingles, ara jugador dels Utah Jazz, que ha transformat 15 punts i ha servit 7 assistències.

 

Anar al contingut