Hoquei patins

Els equips de l'OK Lliga lluiten per obtenir el pas a la fase final de la Copa del Rei

Les últimes tres jornades abans de la finalització de la primera volta de l'OK Lliga d'hoquei sobre patins auguren una lluita sense treva entre diversos equips per fer-se un lloc en la fase final de la Copa del Rei. Per a aquesta cita, que es jugarà a Igualada, s'hi classificaran els primers set equips més l'amfitrió. De moment només ho té garantit el líder, el FC Barcelona, que aquest dissabte, en partit de la tretzena jornada, visita la pista del Vilafranca.

Actualitzat

Amb permís del Blanes, que té gairebé assegurada la classificació, la resta d'equips hauran de jugar-se el seu lloc en els pròxims partits, encara que Reus Deportiu i Vic podrien obtenir el seu passaport aquest mateix cap de setmana. Els reusencs, que travessen un mal moment després dels seus últims resultats, tenen una oportunitat d'or per reconciliar-se amb la seva afició rebent el cuer Oviedo, mentre que Vic i Blanes jugaran a Osona amb la mirada en el segon lloc de la classificació.

En altres enfrontaments, el Liceu necessita la victòria a casa davant el Lleida per seguir aspirant a la Copa, cosa que es repetirà a Cerdanyola, on els locals volen sortir dels llocs de descens i els de la Costa Brava esgoten les seves possibilitats.

Anar al contingut