Els entrenadors del Boca Juniors, Guillermo Barros Schelotto, i del River Plate, Marcelo Gallardo
Futbol internacional

Els entrenadors del Boca Juniors i el River Plate es resignen a jugar la final de la Libertadores al Bernabéu

El partit de tornada que s'havia de jugar a l'Estadio Monumental es va haver d'ajornar en diverses ocasions fins que es va acabar decidint traslladar-lo a Madrid perquè no se'n podia garantir la seguretat

Actualitzat

Quan falta menys d'una setmana perquè es disputi el controvertit partit de tornada de la final de la Copa Libertadores al Santiago Bernabéu, els entrenadors del Boca Juniors i del River Plate comencen a donar senyals de resignació davant del fet d'haver de travessar l'Atlàntic per jugar un partit perquè no se'n pot garantir la seguretat.

El tècnic del conjunt "xeneize", Guillermo Barros Schelotto, no vol entrar a valorar més polèmiques i prefereix concentrar-se a sortir victoriós amb el seu equip de l'estadi del Reial Madrid:

"La Conmebol va decidir que es jugui a Espanya i s'ha s'acatar i jugar. Ni Boca ni River no estaran en un ambient normal de Copa Libertadores, ens hi haurem d'adaptar. Com a argentí m'hauria agradat que es jugués a l'Argentina, però m'imagino que aquesta opció apareix en el reglament i ho haurem d'acatar."

 

Marcelo Gallardo, l'entrenador del River Plate, manté el seu rebuig frontal a la decisió de canviar l'escenari del partit, però alhora es resigna a sortir al Bernabéu a guanyar el títol contra l'etern rival:

"Vull concentrar totes les energies a preparar l'equip. La meva indignació és la mateixa que la dels seguidors del River, que els han pres la possibilitat de veure el partit al seu estadi. Els han robat una ocasió única. Aquest grup els representarà de la millor manera possible per donar-los l'alegria que es mereixen. L'únic que podem fer és defensar-los al camp."

Anar al contingut