Messi, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Els dubtes de Messi: un altre fogot, un joc de pòquer o el principi de l'adeu?

Per més que el de Rosario dubti de la seva continuïtat el Barça, les paraules de Koeman i la resposta del club són clares: volen Messi. En altres ocasions, l'argentí ha repensat decisions preses en calent, però ara la situació és especialment complexa

Jordi SunyerActualitzat

El tercer esportista més ben pagat del món i una clàusula de rescissió de 700 milions d'euros. Fitxar Messi amb contracte en vigor és una operació colossal, i més quan el missatge del club des d'ahir és inamovible: li queda un any més de relació i Koeman compta amb ell. El nou tècnic també hi ha insistit a la televisió pública del seu país.

"Jo també estaria decebut si hagués perdut 8-2 davant el Bayern. Però encara tinc molt contacte amb Pep Guardiola i m'ha dit que és excel·lent treballar amb Messi... és un guanyador, ho vol guanyar tot, i si no guanya, és normal que estigui molest. He d'assegurar-me que Messi funciona, que se sent important. Ha d'acabar aquí la seva carrera, perquè Messi és el Barcelona i el Barcelona és Messi".

De moment, doncs, la fotografia és que qui amenaça amb la separació és Messi, i no pas el club ni el seu tècnic. Amb tot, al Barça hi ha directius crítics amb el rol de l'argentí i els seus dubtes, i que no veurien amb mals ulls que executés la seva marxa si l'acord fos beneficiós per a les dues parts, també per al club.

Fins ara, però, tots els fogots de Messi s'han acabat esvaint. Guanyador nat, després d'una derrota sonada, és inabastable. Ho saben a l'Argentina: el 2016, després de perdre la Copa Amèrica fallant un penal a la tanda decisiva, va anunciar que deixava la selecció. El mateix estiu, i després d'una forta pressió popular, va anunciar el seu retorn.

Però aquest precedent, i d'altres, també els tenen presents a can Barça, com trumfos en una partida de cartes. Messi ha dut el càntir a la font moltes vegades, i de moment no s'ha trencat... fins ara?

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut