Benjamin Mendy sortint del jutjat de Chester
Benjamin Mendy sortint del jutjat de Chester (EFE)
Futbol

Els detalls esgarrifosos del "depredador sexual" Benjamin Mendy

Les víctimes han donat a conèixer alguns dels presumptes delictes comesos pel futbolista francès

Benjamin Mendy va ser denunciat per diverses dones per haver comès vuit violacions, un intent de violació i una agressió sexual. En total, deu càrrecs per al jugador del Manchester City, que va ser apartat de l'equip de Guardiola quan es va conèixer el cas. El judici, al Tribunal de la Corona de Chester, a Anglaterra, va començar la setmana passada, i les víctimes ja han donat els primers detalls sobre els presumptes delictes que va cometre el futbolista francès.

En el judici s'ha qualificat Mendy de ser un "depredador sexual" que dissenyava situacions en les quals podia violar i agredir sexualment dones. El futbolista, presumptament, portava les víctimes a una mansió de Mottram St. Andrews, un lloc rural i aïllat, on prohibia a les dones accedir amb el seu mòbil.

Mendy, acompanyat per un amic, tenia diferents sistemes, entre els quals hi ha la que han anomenat "habitació del pànic", on tancava les dones amb pany per agredir-les sexualment. Fins a 13 dones han declarat contra el futbolista i el seu amic, que també hauria estat present en el moment de les agressions.

L'edat mitjana de les víctimes és de 20 anys i nou mesos, tot i que una d'elles assegura que tenia 17 anys en el moment dels fets. Totes defensen que el futbolista utilitzava la seva influència per aprofitar-se d'elles. Mendy està en llibertat sense fiança i sense poder sortir del país.

Anar al contingut