Nikola Jokic celebrant el triomf amb els aficionats (Reuters)
Bàsquet

Els Denver Nuggets, la sorpresa de la temporada a l'NBA, s'imposen als Dallas Mavericks de Luka Doncic

Nikola Jokic (32 punts i 16 rebots) lidera una nova victòria dels inesperats líders de l'Oest contra els Mavericks de Luka Doncic (23 punts i 12 assistències)

Actualitzat

A l'espera dels moments decisius, els Denver Nuggets s'estan consolidant com la gran revelació de l'NBA. L'equip de Colorado ha refermat la seva bona arrencada en el campionat situant-se líder de la Conferència Oest, amb 21 triomfs per 9 derrotes. Després de veure com se'ls trencava una ratxa de set triomfs seguits, ara hi tornen encadenant-ne quatre.

El seu últim èxit ha estat aquesta matinada, en el duel contra els Dallas Mavericks de Luka Doncic (126-118). L'eslovè continua sumant punts per convertir-se en el "rookie" de l'any i a Denver ha aconseguit 23 punts, a més de repartir 12 assistències. Però l'actuació de l'exmadridista i la de Harrison Barnes, autor de 30 punts, no han pogut evitar un nou triomf dels Nuggets, impulsats per un Nikola Jokic imperial (32 punts i 16 rebots) i un Jamal Murray creixent (22 punts i 15 assistències).

Resultats de la jornada:

Indiana Pacers            91       Cleveland Cavaliers      92

Atlanta Hawks            118       Washington Wizards      103

Brooklyn Nets            115       Los Angeles Lakers      110

Denver Nuggets           126       Dallas Mavericks        118

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut