Ciclisme

Els corredors del Giro converteixen la quarta etapa en un homenatge pòstum a Wouter Weylandt

Els corredors del Giro han convertit la quarta etapa en un homenatge a Wouter Weylandt, el ciclista belga mort en la tercera etapa. Cada equip ha marcat el ritme durant 10 km i els companys de Weylandt han estat escollits per acabar l'etapa al capdavant. Abans de començar a fer camí, i amb el so de fons d'una trompeta, s'ha fet un minut de silenci en memòria del ciclista, de 26 anys, mort en tràgiques circumstàncies. El corredor de l'equip luxemburguès del Leopard va caure i va picar de cara amb el mur protector de la carretera. Weylandt, que feia sis anys que era professional, havia de ser pare al setembre. L'equip Leopard ja no prendrà la sortida en la 5a etapa.

Actualitzat
La quarta etapa del Giro d'Itàlia, entre les localitats de Mille i Livorno, ha estat dedicada a la memòria del ciclista belga Wouter Weylandt (Leopard-Trek), mort en la tercera jornada. La totalitat d'equips, en senyal de dol, s'han rellevat cada deu quilòmetres en primera línia del pilot per retre homenatge a Weylandt, en una etapa que s'ha disputat de manera neutralitzada i en la qual el Leopard, al costat del nord-americà Tyler Farrar (Garmin-Cervélo), gran amic del belga, han travessat primer la línia de meta.
 
La general continua comandada pel britànic David Millar (Garmin-Cervélo), set segons per davant de l'aragonès Ángel Vicioso (Androni) i amb nou d'avantatge sobre el tercer classificat, el bielorús Kanstantsín Siutsou (HTC-Highroad).
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut