Fórmula 1

Els comissaris del Gran Premi del Japó decideixen no penalitzar Vettel per un possible blocatge a Fernando Alonso

Els comissaris del Gran Premi del Japó han decidit no penalitzar Sebastian Vettel per un possible blocatge a Fernando Alonso durant la sessió de classificació. Durant la Q3 el pilot alemany de Red Bull podria haver bloquejat Alonso quan els dos cotxes han arribat a la xicana del circuit.

Actualitzat
Els comissaris del Gran Premi del Japó han decidit no penalitzar Sebastian Vettel per un possible blocatge a Fernando Alonso durant la sessió de classificació. Durant la Q3 el pilot alemany de Red Bull podria haver bloquejat Alonso quan els dos cotxes han arribat a la xicana del circuit. Vettel ja havia marcat el seu registre, però Alonso encara ho havia de fer. Acabats els entrenaments, els comissaris han cridat els dos pilots perquè donessin la seva versió dels fets, i després d'escoltar-los han decidit no aplicar cap penalització, tot i que Vettel ha rebut una amonestació.

L'actual campió del mon acabava d'obtenir la seva quarta 'pole' al circuit de Suzuka. En les imatges es pot comprovar com quan s'acosta a la xicana Vettel tarda una mica a adonar-se de l'arribada d'Alonso, pero s'aparta quan veu que té Vettel darrere seu.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut