Nathan McKinnon, decisiu al sisè partit, alça la Copa Stanley (Reuters)
Hoquei gel

Els Colorado Avalanche guanyen la Stanley Cup 21 anys després

L'equip de Denver s'ha imposat en el sisè partit de la final (1-2) per destronar els Tampa Bay Lightning

Redacció Esport3Actualitzat

21 anys després, la Copa Stanley torna a Denver. Els Colorado Avalanche no han desaprofitat el segon match-ball i s'han emportat el títol més prestigiós de l'hoquei gel en superar els Tampa Bay Lightining (1-2) en el sisè partit de la final i posar el 4-2 en el marcador global.   

 

 

L'equip de Colorado s'ha sobreposat a la decepció del cinquè partit, quan ho tenia tot a punt per celebrar el títol amb el seu públic i va perdre (2-3) davant els Lightning, campions de les dues últimes edicions. I en el sisè, a Florida, ha aconseguit el triomf que els faltava gràcies a una remuntada firmada per Nathan MacKinnon i Artturi Lehkonen. El canadenc Cale Makar ha estat escollit MVP de la temporada.  

Els Avalanche sumen així la seva tercera Copa Stanley, després de les del 1996 i 2001. Aleshores, Joe Sakic era una de les figures de l'equip. Ara n'és el mànager general i se li atorga un gran mèrit en la reconstrucció d'una franquícia que tan sols fa 5 anys havia firmat un dels balanços de victòries més tristos de la història de l'NHL. 

L'anècdota de la final s'ha donat poc després del lliurament de la Copa als jugadors de l'Avalanche, quan una relliscada ha provocat que la base del trofeu s'abonyegués.  


 

Anar al contingut