La UEFA analitza el càstig per als clubs que mantinguin la intenció de formar part de la Superlliga (Reuters)
Superlliga

El Barça podria estar dos anys sense jugar la Champions

La UEFA estudia sancionar els clubs que no es desmarquin del projecte amb dos anys sense jugar a Europa: Barça, Reial Madrid, ​​Milan i Juve no ho han fet encara

Redacció Esport3Actualitzat

La creació de la Superlliga encara porta cua i podria sortir cara a equips com FCB, Reial Madrid, ​​Juventus i Milan, ja que la UEFA està analitzant la possibilitat de suspendre'ls per dos anys a les competicions de clubs com la Champions League i Europa League.

Segons ESPN, la UEFA analitza el càstig per als clubs que mantinguin la intenció de formar part d'aquesta competició creada fa unes setmanes.

Reial Madrid, FCB, ​​Juventus i Milan han mantingut que la Superlliga és necessària per a l'economia del futbol, i en no haver existit cap acord, la UEFA s'estaria analitzant un càstig. De fet, fa uns dies, Aleksander Ceferin va amenaça amb dures sancions els equips que encara creguessin en el projecte de la Superlliga.

ESPN assegura també que l'organització ha arribat a un acord amb Arsenal, Atlètic de Madrid, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United i Tottenham, els altres clubs que també estaven involucrats en la Superlliga.

Sembla que la l'organització estaria en negociacions amb l'Inter.

Pel que fa a les possibles sancions, encara no hi ha una postura oficial per part de la UEFA.

ARXIVAT A:
Superlliga
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut