FUTBOL

Tot el calendari de Primera: els clàssics, els duels catalans... de la temporada 2022-23

El clàssic es jugarà primer al Santiago Bernabéu. Serà en la jornada 9 (16 d'octubre). El duel del Camp Nou es disputarà el 19 de març, la jornada 26.

Redacció Esport3Actualitzat

El calendari de Lliga de la primera divisió de la temporada 2022-23 ha quedat definit. Consulta aquí tots els partits d'aquesta lliga atípica amb l'aturada del Mundial.

Els rivals dels equips catalans en la primera jornada de la lliga:

  • Barça - Rayo Vallecano
  • Celta de Vigo - Espanyol  
  • València - Girona

Cap de setmana del 13 i 14 d'agost

 

La darrera jornada, que es disputarà el cap de setmana del 3 i 4 de juny, els enfrontaments seran els següents:

  • Celta-Barça
  • Espanyol-Almeria
  • Osasuna-Girona

Els derbis i els clàssics

 

El primer duel català es farà esperar. Serà per Cap d'Any, amb el derbi entre el Barça i l'Espanyol, que es veuran les cares al Camp Nou en la jornada 15, prevista per al 31 de desembre. No serà fins al 14 de maig (jornada 34) que es tornaran a trobar a Cornellà-el Prat.

 

Per començar l'any, el 8 de gener (jornada 16), hi haurà l'Espanyol-Girona i la primera volta es tancarà amb un Girona-Barça a Montilivi el 29 de gener (jornada 19). El Girona-Espanyol està previst per al 2 d'abril (jornada 27) i el Barça-Girona per a una setmana més tard, el 9 d'abril (jornada 28).

 

Pel que fa al clàssic, aquesta temporada es jugarà primer al Santiago Bernabéu. Serà en la jornada 9 (16 d'octubre). El duel del Camp Nou es disputarà el 19 de març, en la jornada 26.

La lliga s'iniciarà el cap de setmana del 13 i 14 d'agost. Un inici matiner, a conseqüència de la cita mundialista de finals d'any a Qatar, que ocuparà l'agenda dels jugadors internacionals.

Tot i això, no només el Mundial de Qatar és la cita més destacada. I és que, Barça, Madrid, Betis i València també disputaran la Supercopa d'Espanya de l'11 al 15 de gener a l'Aràbia Saudita. Tot de compromisos que faran de la temporada 22/23 una campanya carregada de compromisos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut