Poliesportiu

Els clubs esportius catalans disposaran fins a l'1 de gener del 2014 per complir amb les inspeccions de Treball

Els clubs modestos, que viuen una crisi per l'obligatorietat de donar d'alta a la Seguretat Social tots els col·laboradors, per mínima que sigui la seva activitat, han rebut en les últimes hores una bona notícia. Els clubs esportius catalans disposaran de més temps per complir amb les inspeccions de Treball. La moratòria s'allarga fins a l'1 de gener del 2014.

Actualitzat
Els clubs modestos, que viuen una crisi per l'obligatorietat de donar d'alta a la Seguretat Social tots els col·laboradors, per mínima que sigui la seva activitat, ha rebut en les últimes hores una bona notícia. Els clubs esportius catalans disposaran de més temps per complir amb les inspeccions de Treball. La moratòria s'allarga fins a l'1 de gener del 2014.

Aquesta decisió, però, no atura les intencions de la Secretaria de l'Esport de la Generalitat, que a través del seu màxim representant, Ivan Tibau, continua demanant una solució definitiva perquè els voluntaris dels clubs no hagin de cotitzar a la Seguretat Social. També l'organització que agrupa les diferents seleccions catalanes (UFEC) en una reunió extraordinària d'aquest dijous proposova com a possible solució al conflicte la diferenciació entre voluntaris esportius i professionals de l'esport. D'aquesta manera, el voluntaris, com que fan una feina sense ànim de lucre i no excedeixen el salari mínim, no haurien de cotitzar a la Seguretat Social.

L'alarma ha arribat també al Consell Superior de l'Esport, i el seu president, Miguel Cardenal, també ha manifestat que es modificarà la llei per protegir el teixit associatiu que fomenten els clubs.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut