Paul George continua marcant la diferència per als Clippers (Reuters)
Bàsquet

Els Clippers compleixen el paper de favorits però els Celtics, no

Els californians superen els Pacers (129-96) per continuar a l'estela dels Lakers. Els Celtics cauen a casa contra pronòstic davant dels Knicks (75-105)

Actualitzat

El partit Los Angeles Clippers-Indiana Pacers era el que despertava més expectació de la jornada per la bona temporada dels dos equips. A l'hora de la veritat, els californians han estat molt superiors, imposant el seu joc col·lectiu: set dels seus jugadors han anotat 10 punts o més i tres (Paul George, Marcus Morris i Luke Kennard), n'han fet 20 cadascun. Domantas Sabonis, líder dels Pacers, ha anotat un doble doble (19 punts i 14 rebots) que no ha tingut premi.

Els Clippers es mantenen a un partit dels Lakers en la lluita pel liderat de la Conferència Oest. A l'Est, els Celtics han fallat en el seu intent d'assaltar el liderat en mans dels Bucks després de caure a casa contra els New York Knicks (75-105). Una derrota sorprenent que s'explica en part perquè el millor home dels de Boston, Jayson Tatum, continua aïllat a causa de la covid-19. La reaparició de Kemba Walker, molt desencertat, no ha servit per evitar una derrota inesperada per als verds.

Doncic, triple doble i autocrítica

El protagonista individual de la jornada és, sens dubte, Luka Doncic, autor d'un triple doble majúscul: 36 punts, 16 rebots i 15 assistències. Ha firmat l'eslovè davant els Chicago Bulls, però aquestes impressionants xifres no han estat suficients per evitar la derrota del seu equip, els Dallas Mavericks (101-117). És el 29è triple doble a l'NBA de Doncic, que als seus 21 anys es recriminava haver estat massa egoista a la segona part, quan el seu percentatge d'encert ha baixat de forma dràstica.

Resultats de la jornada:

Los Angeles Clippers - Indiana Pacers, 129 - 96
Sacramento Kings - New Orleans Pelicans, 123 - 128
Denver Nuggets - Utah Jazz, 105 - 109
Dallas Mavericks - Chicago Bulls, 101 - 117
Boston Celtics - New York  Knicks, 75 - 105

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut