Kyrie Irving fa una safata en el partit contra els Hawks (Reuters)
Bàsquet

Els Celtics obtenen el novè triomf seguit i presenten candidatura

L'equip de Boston s'ha sobreposat a la lesió de Gordon Hayward guanyant nou partits de forma consecutiva i ara lidera la Conferència Est impulsat per un Kyrie Irving en estat de gràcia

Actualitzat

L'adaptació de Kyrie Irving als Boston Celtics no podia ser millor. El nou base dels verds ha anotat 35 punts per portar l'equip a la seva novena victòria consecutiva contra els Atlanta Hawks (110-107). Ha estat un triomf molt patit, amb alternances constants en el marcador, però que ha demostrat que els Celtics, en aquest inici de temporada, tenen sang freda. Especialment gràcies a l'encert d'Irving, que amb un triple a falta d'1,37 ha aconseguit el trencament definitiu.

Aprofitant el mal moment dels Cavaliers, els Celtics s'han erigit en els grans dominadors de la Conferència Est (nou victòries per dues derrotes). A l'Oest, els Golden State Warriors han obtingut la vuitena victòria –la quarta seguida– per empatar amb els Houston Rockets al capdavant (8-3) de la classificació després de superar els Miami Heat (97-80). Kevin Durant i Draymond Green (vint-i-un punts cadascun) s'han repartit la responsabilitat anotadora d'uns Warriors que han registrat uns nivells inusualment baixos d'encert a cistella.

Anar al contingut