NBA

Els Celtics no tenen pietat dels Raptors de Marc Gasol (122-100)

Els Celtics han arribat a guanyar de 40, però, al final, s'ha acabat maquillant una mica el resultat; l'equip canadenc, però, té pràcticament assegurat el segon lloc i ja fa setmanes que té garantida una plaça al play-off

A l'NBA, primera derrota dels actuals campions, els Toronto Raptors, des de la represa de la competició. L'equip de Marc Gasol ha perdut en el quart partit jugat a la "bombolla" d'Orlando, on estan concentrades totes les plantilles. 6 punts i 9 rebots del pivot català que no han pogut evitar caure davant dels Boston Celtics, on han destacat l'escorta Jaylen Brown, amb 20 punts, i l'aler Jayson Tatum, amb 18.

Per part dels Raptors, el màxim anotador ha estat Fred VanVleet, autor de 13 punts. Els Celtics han arribat a guanyar de 40, però, al final, s'ha acabat maquillant una mica el resultat (122-100).

L'equip canadenc, però, té pràcticament assegurat el segon lloc i ja fa setmanes que té garantida una plaça al play-off. Per cert, aquesta matinada hi ha dos equips que s'hi han guanyat la presència: són els Orlando Magic i els Brooklyn Nets.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut