Jayson Tatum va camí de cistella tot i l'oposició de Bam Adebayo i Gabe Vincent
Jayson Tatum va camí de cistella tot i l'oposició de Bam Adebayo i Gabe Vincent
bàsquet

Els Celtics, a un triomf de tornar a la final de l'NBA 12 anys després

Els de Boston, liderats per uns monumentals Brown i Tatum, s'emporten el cinquè partit de la sèrie a Miami (93-80) i recuperen el factor pista

Redacció Esport3Actualitzat

L'estat de Florida és reconfortant per a tothom. I, si no, que ho diguin als Celtics d'Ime Udoka, que aquesta nit s'han endut el cinquè partit de la final de la Conferència Est a l'American Airlines Arena dels Miami Heat i s'han col·locat a només una victòria de tornar a una final de l'NBA que se'ls resisteix des de fa 12 anys. El 2010 van caure contra els Lakers en el que va ser l'últim anell de Pau Gasol.

El resultat final ha estat 93-80. Els de Boston han estat liderats a la pista per un gran Jaylen Brown, autor de 25 punts, 13 dels quals al quart definitiu, i l'imperial Jayson Tatum, 12 rebots per acompanyar els seus 22 punts. Adebayo ha intentat sostenir els de Heat, sense sortir-se'n.

Els jugadors de banqueta dels Celtics celebren la tercera victòria de les finals de l'est a Miami
Els jugadors de banqueta dels Celtics celebren la tercera victòria de les finals de l'Est a Miami (EFE)

La superioritat verda era previsible i Miami la va confirmar. Ara, la inèrcia positiva dels Celtics, que venien d'obtenir un contundent triomf al quart duel de play-off, els deixa com els grans favorits per tancar l'eliminatòria en el proper partit de la matinada de divendres, ja a casa seva, a Massachusetts. Han recuperat el factor pista i, a més, els números estan a la seva banda. De les 44 vegades en què dominaven per 3-2 un encreuament van avançar ronda en 40.

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut