(FCAndorra)
Futbol

Els Catarres componen el nou himne del FC Andorra, "Batec tricolor"

"L'himne és una cançó d'ànim i motivació per a tota la societat andorrana, que reflecteix els valors i la història del FC Andorra i del país", explica el club

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Andorra, que acaba de pujar a Segona Divisió B, ha presentat el seu nou himne "Batec tricolor", compost pel grup català Els Catarres, un dels grups més populars de la música catalana.

Segons ha informat avui el FC Andorra, "Batec tricolor" està dedicat "a tota l'afició que ha donat suport al club al llarg dels seus gairebé 80 anys d'història, a tots els seus col·laboradors i patrocinadors, a tots els andorrans i andorranes i, especialment, als sanitaris i a totes les persones que ens han deixat prematurament per la Covid-19".

"L'himne, afegeix el club, és una cançó d'ànim i motivació per a tota la societat andorrana, que reflecteix els valors i la història del FC Andorra i del país".

Des del primer moment, el FC Andorra va pensar en Els Catarres com a compositors de l'himne "per la seva sensibilitat musical, la seva transversalitat, el seu optimisme i la seva popularitat", ha precisat el club andorrà.

El FC Andorra es va fundar el 15 d'octubre del 1942 i va començar a jugar a les competicions de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), atès que en aquella època encara no existia la Federació Andorrana, creada el 1994, una situació que es manté en actualitat, perquè és l'únic club del Principat que participa en una lliga estrangera.

El desembre del 2018, l'empresa Kosmos Sports, que presideix el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué, va comprar el club amb la intenció de fer pujar l'equip a les categories professionals del futbol espanyol.

 


   hm/jl/ml

Anar al contingut