Natació artística

Dennis González i Mireia Hernández sumen un altre or als Europeus de Natació

El nedador rubinenc, de 20 anys, aconsegueix al duet tècnic mixt el seu tercer títol continental

Redacció Esport3Actualitzat

Repetien l'exercici que van presentar als Mundials de Doha, al febrer passat, però amb un augment en la dificultat. Als Europeus de Belgrad, Dennis González i Mireia Hernández arriscaven amb aquest pas endavant, per tal de revalidar un títol europeu que ja van aconseguir a Cracòvia l'any passat. L'aposta ha fet perillar el triomf, ja que han tingut una "base mark", en una de les primeres acrobàcies, que els ha penalitzat lleugerament.

Malgrat això, la gran impressió artística en l'execució de l'exercici ha valgut una puntuació que els ha conduït al calaix més alt del podi. Amb 218,7658 punts, el rubinenc i la lloretenca han superat els seus principals rivals, la parella italiana, formada per Filippo Pleati i Sarah Maria Rizea (217,1633).

D'aquesta manera, Dennis González aconsegueix la quadratura del cercle en uns Europeus de Natació en què ha estat el millor cada vegada que s'ha tirat a la piscina.

Els tres ors haurien pogut ser 4 si no hagués renunciat a participar en la prova de solo lliure. Però el vallesà encara arrossega problemes als braços i va preferir descansar per a la cita d'aquest divendres.

Dennis González, que l'any 2023 es va convertir en el primer campió del món en solo lliure, no podrà participar en els Jocs de París. Les proves de duet mixt i solo masculí encara no formen part del programa olímpic.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut