Bàsquet

Els catalans de la selecció espanyola tornen amb l'or que van aconseguir al Japó

Els campions catalans de la selecció espanyola de bàsquet ja són a casa, després dels molts actes de celebració que han fet des de la seva arribada a Madrid, dilluns a la nit. Només faltava per arribar Pau Gasol, que marxarà a Memphis per operar-se de la lesió al peu. Joan Carles Navarro, Àlex Mumbrú, Rudy Fernández i Marc Gasol van aterrar a l'aeroport del Prat, on ja els esperaven familiars, amics i seguidors. Ara toca descansar uns dies abans de preparar el retorn a la competició, amb l'inici de l'ACB.

Actualitzat

Els catalans campions del món ja són a casa. Joan Carles Navarro va córrer a abraçar-se amb les seves filles, Elsa i Lucía. La Daniela Mumbrú també va córrer als braços del seu pare. Mentrestant, Marc Gasol s'abraçava durant una bona estona a la seva nòvia; feia molt que no es veien.

Tots feia moltes hores que concedien entrevistes, però les ganes d'explicar totes les sensacions que han viscut podien amb el cansament, que no impedia que seguissin signant autògrafs als aficionats que els han volgut sentir de ben a prop. Juntament amb el seleccionador Pepu Hernández, Joan Creus és un altre dels artífexs de l'èxit. Són la generació d'or al cim del bàsquet mundial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut