NBA

Els Bucks guanyen a la pista dels Suns i acaricien l'anell de l'NBA (119-123)

Els de Wisconsin seran campions si s'imposen en el pròxim partit que disputaran dimarts a la seva pista

Redacció Esport3Actualitzat

Els Milwaukee Bucks han guanyat aquesta matinada els Phoenix Suns per 119 a 123 en el cinquè partit de la final de l'NBA i queden a un pas d'aconseguir el títol (2-3). Els de Wisconsin seran campions 50 anys després si s'imposen en el pròxim partit que disputaran dimarts a la seva pista.

El tres jugadors més importants dels Bucks han tingut un gran rendiment: Giannis Antetokounmpo (32 punts, 9 rebots, 6 assistències), Khris Middleton (29 punts i 7 rebots) i Jrue Holiday (27 punts i 13 assistències). Els 40 punts de Devin Booker han estat insfucients per contrarestar l'ofensiva dels de verd.

Final d'infart

La victòria, però, ha arribat en un final ajustat. Després de dominar tot el partit, els Bucks han vist com els Suns s'han situat a un sol punt a falta de 29 segons. Però en la jugada clau del partit, Holiday ha robat la pilota a Booker i ha deixat en safata la cistella al contraatac a Antetokounmpo, que a més rebia la falta. Middleton s'ha fet amb el rebot ofensiu i la victòria ha estat per als de Milwaukee.

Remuntada dels de Milwaukee

Els Bucks han capgirat l'eliminatoria i han guanyat tres partits de forma consecutiva. Si els Suns van vèncer en els dos primers partits de la sèrie a casa seva, els Bucks van fer fer el mateix a la seva pista per igualar l'eliminatòria. Ara l'equip de Wisconsin ha trencat amb aquesta tercera victòria el factor pista i poden resoldre la final dimarts davant la seva gent mig segle després d'aixecar el seu primer i únic títol el 1971.

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut