DeMar DeRozan (Raptors), defensat pel jugador dels Celtics Marcus Smart (Reuters)
Bàsquet

Els Boston Celtics i els Houston Rockets continuen destacant a l'NBA

Els Celtics han patit per sumar davant els raptors la dotzena victòria consecutiva (95-94) mentre que Harden i companyia ja encadenen sis triomfs després de desfer-se dels Pacers (95-118)

Actualitzat

Els Boston Celtics han sumat la dotzena victòria consecutiva per mantenir-se com el millor equip en l'arrencada de l'NBA. Ha estat una victòria, però, molt patida. Els Celtics s'han imposat per un punt (95-94) als Toronto Raptors en un duel trepidant, tot i no comptar amb Kyrie Irving, de baixa després de rebre un cop al cap en el partit anterior. El reaparegut Al Horford ha agafat la responsabilitat anotadora (21 punts) per als locals. El màxim anotador ha estat DeMar DeRozan, jugador-franquícia dels Raptors (27 punts). DeRozan ha tingut en els segons finals l'opció de capgirar el marcador per a l'equip canadenc, però ha fallat el llançament decisiu. Els Celtics, amb 12 victòries i 2 derrotes, continuen comandant amb autoritat la Conferència Est.

Amb un triomf menys (11 per 3 derrotes), la classificació de l'Oest la lideren els Houston Rockets després de superar els Indiana Pacers (95-118). James Harden ha demostrat que continua en estat de gràcia (25 punts i 16 assistències) per portar els Rockets al sisè triomf seguit.

A nivell individual, però, la millor actuació de la nit ha estat per a Paul George, que ha anotat 37 punts en el triomf del seu nou equip, els Oklahoma City Thunder en el triomf sobre els Dallas Mavericks (112-99). George ja venia d'anotar 42 punts el diumenge contra els Clippers.  

Resultats de la jornada:

Indiana Pacers - Houston Rockets, 95 - 118

Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks,  112 - 99

Detroit Pistons – Miami Heat, 112 - 103

Boston Celtics – Toronto Raptors, 95 - 94

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut