Payton Pritchard i Marcus Smart, celebrant la classificació dels Celtics per a la final de la Conferència Est (Reuters))
Bàsquet

Els Boston Celtics i els Dallas Mavericks jugaran les finals de conferència

Els Celtics eliminen els vigents campions, els Bucks (109-81), al setè partit; els Mavericks ridiculitzen els Suns a domicili (90-123)

Actualitzat

Han quedat definides les finals de conferència de l'NBA i n'han quedat fora els vigents campions de la competició, els Milwaukee Bucks, i els que havien estat millors a la fase regular, els Phoenix Suns.

Al TD Garden de Boston, els Celtics han superat clarament els Bucks (109-81) per acabar enduent-se la sèrie per 4-3. Els 25 punts i 20 rebots de Giannis Antetokounmpo han estat insuficients per a uns Bucks que han trobat a faltar el lesionat Khris Middleton. Després d'un bon primer quart, els campions han anat cedint davant uns Celtics amb més recursos, encapçalats per Grant Williams (27 punts), que ha fet el millor partit de la seva carrera, i per Jayson Tatum (23).

 

Els Mavericks donen el cop a Arizona

Si els Celtics s'han fet forts a casa per arribar a la final, els Suns no han trobat la fórmula i s'han enfonsat com un castell de naips davant la seva pròpia afició en perdre de 33 punts contra els Dallas Mavericks (90-123). Luka Doncic ha fet un altre partidàs, amb 35 punts i 10 rebots, i ha estat ben secundat per Spencer Dinwiddie, que ha anotat 30 punts. Els Suns s'han vist desbordats des del començament i en cap moment han mostrat capacitat per capgirar la situació.    

Mark Cuban, propietari dels Dallas Mavericks, celebrant des de la banqueta, al costat dels jugadors, el retorn del seu equip a les finals (Reuters)

 

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut