NBA

Els Blazers cauen contra els Suns en el sisè partit i s'acomiaden dels "play-off" pel títol (90-99)

Els Blazers han quedat eliminats en la lluita pel títol de l'NBA. Aquesta matinada l'equip de Portland ha encaixat la quarta derrota contra els Suns i això els suposa quedar fora del "play-off". Els de Phoenix han guanyat per 90 a 99 i s'han classificat per a les semifinals de la Conferència Oest amb un global per 4-2. En l'últim partit de la temporada, Rudy Fernández ha tingut una actuació prou lluïda i ha anotat 16 punts en els 17 minuts que ha jugat. El mallorquí ha estat especialment encertat en els triples i n'ha anotat cinc. També han aconseguit el seu bitllet per a les semifinals de conferència els Spurs de San Antonio, que s'han desfet dels Mavericks en el sisè partit de l'eliminatòria per 97-87.

Actualitzat
Rudy Fernández ha tancat la seva segona temporada a l'NBA amb una bona actuació però insuficient per evitar l'eliminació dels Blazers a mans dels Suns. Aquesta matinada, Portland ha quedat eliminat en la primera ronda dels "play-off" de Conferència Oest davant Phoenix.

En el sisè partit de l'eliminatòria, els Blazers han caigut a la seva pista per 90-99 i s'han acomiadat de la lluita pel títol a les primeres de canvi. L'aler mallorquí ha fet un dels seus millors partits d'aquest "play-off" amb 16 punts en els 17 minuts que ha jugat i cinc triples. Però els Suns, liderats per Jason Richardson, màxim anotador del partit amb 28 punts, han acabat enfonsant les il·lusions de Portland de poder forçar el setè i definitiu partit de la sèrie.

Els Suns, que no arribaven una semifinal de la Conferència Oest des del 2007, s'enfrontaran als San Antonio Spurs, que aquesta matinada també han certificat la seva classificació amb un triomf definitiu davant els Dallas Mavericks per 97-87 en el sisè partit de l'eliminatòria. L'argentí Manu Ginóbili, tot i jugar amb el nas trencat, ha tornat a ser el líder del seu equip amb 26 punts.

Anar al contingut