Futbol

Els aficionats del Sevilla protesten per l'augment dels abonaments per la pròxima temporada

Després de la gran temporada que ha fet el Sevilla, els aficionats haurien d'estar molt contents. Però no. I el motiu és econòmic. Aprofitant l'èxit esportiu, el club ha apujat els abonaments força més del que havia anunciat, i els aficionats han posat el crit al cel. El club havia anunciat que els increments estarien al voltant d'un 5%, però, finalment, seran d'un 35%.

Actualitzat

Els aficionats del Sevilla han viscut un any de somni. Campions de la Supercopa d'Europa, de la Copa de la UEFA i de la Copa del Rei, i classificació per a la Lliga de Campions. Ara, però, els toca posar els peus a terra i les pujades de preu en els abonaments de temporada hi han ajudat. El club havia anunciat que els increments estarien al voltant d'un 5%, però, finalment, seran d'un 35%.

Una de les penyes del Sevilla, els Biris Norte, ha convocat aquest dilluns una protesta davant de les oficines del club. Però els dirigents de l'entitat han reaccionat amb rapidesa publicant un comunicat on afirmen que el Reial Madrid i el València, dos equips que jugaran la Lliga de Campions la temporada que ve, tenen uns preus més alts que els del Sevilla.

Anar al contingut