Futbol

Els 40 anys de la final de Basilea 79, a Esport3

Aquest dijous, a les 21.00, Esport3 emetrà un programa especial, conduït per Lluís Canut, per recordar els 40 anys de la final de la Recopa que el Barça va guanyar a Basilea
Actualitzat
Basilea 1979

Basilea 1979

El 16 de maig del 1979, el Barça va guanyar a Basilea la seva primera Recopa, i es va convertir en una data clau a la història blaugrana. Per això, Esport3 emetrà un programa especial, a partir de les 21.00, en què es recordaran els millors moments del partit, també dels aficionats i de tot el que va passar aquell dia a la ciutat suïssa.

Més de 30.000 aficionats es van desplaçar fins al St. Jakob Park per viure en directe la final que el Barça jugava contra el Fortuna de Düsseldorf. Era el primer any de presidència de Josep Lluís Núñez, i es va veure la força social del club.

A plató, presidit pel trofeu de la Recopa, hi haurà Carles Reixach, Tente Sanchez, jugadors que van participar i marcar en el partit, Anton Parera, gerent del Barça el 1979, Emilio Pérez de Rozas, periodista que va cobrir la final, i diversos testimonis d'aficionats que hi van viatjar, en un programa presentat per Lluís Canut.

#40anysBasileaE3