Josep Maria Durán, conseller delegat de l'Espanyol, ha donat detalls de l'ampliació de capital (@RCDEspanyol)
Espanyol

Els 38 milions de l'ampliació de capital de l'Espanyol s'aproven amb el 99,99% del capital amb dret a vot

Tal com era d'esperar, la tercera ampliació de capital de Chen Yansheng, aquesta fregava els 38 milions d'euros, ha tingut l'aprovació del gairebé 100 per cent del capital social amb dret a vot representat

Imma Casares Ferreiro

Aquest migdia, s'ha fet a l'RCDE Stadium una junta general extraordinària d'accionistes on gairebé el 100 per cent del capital social amb dret a vot ha aprovat una ampliació de capital de 38 milions d'euros. La junta s'ha fet de manera telemàtica i hi ha intervingut el màxim accionista, Chen Yansheng, que s'ha adreçat als accionistes amb aquestes paraules:

"El primer objectiu de cara a la pròxima temporada ha de ser consolidar-nos a la categoria; ja sé que tothom vol objectius més ambiciosos però ja arribaran perquè nosaltres tenim el compromís d'aconseguir-los. De moment, hem fet el primer pas, recuperar la categoria, i en el futur continuarem avançant."

Aquesta és la tercera ampliació de capital de Chen Yansheng des de la seva arribada, el desembre del 2015. Josep Maria Durán, conseller delegat del club, ha explicat què comporta aquesta ampliació:

"Rastar ens ha deixat uns diners que nosaltres hem decidit capitalitzar perquè formin part dels fons propis del club. Això dotarà el club d'una estabilitat més gran, absorbirà els deutes que hem tingut aquest any i ens permetrà afrontar el mercat d'estiu sense la necessitat econòmica de vendre."

L'ampliació, a més de sanejar l'economia del club, és essencial pel límit salarial perquè permetrà al club estar a prop d'una xifra positiva, cosa que permetria plantejar-se alguna incorporació. Actualment la Lliga ha fixat per a l'Espanyol un límit negatiu que no permet fitxar.

Anar al contingut