Busquets segueix acumulant partits i minuts amb el seu club i a nivell de seleccions als 34 anys
futbol

Els 10 catalans que tenen més números de jugar el Mundial de Qatar

Els últims que han presentat candidatura per participar-hi són Jutglà i Cucurella

Redacció Esport3Actualitzat

El proper 20 de novembre arrenca un nou Mundial de futbol. Qatar 2022 acollirà 32 seleccions participants integrades cadascuna per 23 futbolistes. En total, 736 noms, una desena dels quals poden ser catalans.

Sergio Busquets és el capità del combinat espanyol, amb més d'un centenar d'internacionalitats a les esquenes, i té el lloc més que assegurat al seu quart Mundial. Un altre veterà com Jordi Alba, en canvi, té un inconvenient. El fet de no tenir la millor relació possible amb Luis Enrique fa que la seva presència sempre vagi lligada a un bon rendiment. I ara és suplent al Barça.

Els davanters Dani Olmo i Gerard Moreno estan en fase de recuperació de les últimes lesions però creuen que arribaran al torneig que cap jugador es vol perdre. A més, formen part del grup de futbolistes de confiança del tècnic asturià des de la seva arribada a Las Rozas, i això els concedeix el bitllet cap al país àrab.

Els rumors d'una possible repesca de Sergio Ramos no haurien d'inquietar a un altre membre del pinyol de Luis Enrique, el blaugrana Eric Garcia. Respecte un dels seus nous companys, Hèctor Bellerín, el seu fitxatge pel Barça reforça les opcions d'entrar a la llista.

En el capítol de sorpreses, va agafant forma una possible primera convocatòria de Ferran Jutglà --fa quatre anys jugava al Sant Andreu-- i Marc Cucurella, referents al Bruges i Chelsea, respectivament. Divendres poden tenir bones notícies. Per la seva banda, el pallejanenc David Raya, titular indiscutible al Brentford anglès, segueix fent mèrits a la Premier per mantenir, com a mínim, la plaça de tercer porter.

I finalment hi ha Keita Baldé, l'únic català que, si tot va com ha d'anar, disputarà el Mundial amb una selecció que no és l'espanyola. El d'Arbúcies, ara a l'Spartak de Moscou, és un fix del Senegal, amb qui ja ha viatjat a una Copa d'Àfrica.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut