Futbol sala

ElPozo Múrcia primer finalista de la LNFS gràcies a un gol a 45 segons per al final (3-4)

El conjunt de Múrcia ha guanyat els dos partits contra el Jaén Paraíso Interior

ElPozo de Múrcia s'ha convertit en el primer finalista de la Lliga de Futbol Sala en derrotar a domicili el Jaén Paraíso Interior per 3-4, amb un gol de Pito a 45 segons per al final del partit. Amb aquesta victòria han superat l'eliminatòria de semifinals amb un clar 2-0.

La igualtat ha sigut la principal característica de la primera meitat, amb dos conjunts que han buscat la victòria. ElPozo ha estat qui ha colpejat primer amb el gol de Miguelín, als quatre minuts, amb un llançament des de fora de l'àrea que ha sorprès el porter local, Carlos Espíndola, però el Jaén Paraíso Interior no s'ha enfonsat i ha reaccionat en una jugada d'estratègia.

Carlitos, al minut 7, ha empatat i ha portaT el deliri als 4.000 aficionats de la pista de la Institució Firal de Jaén, que per quarta vegada aquesta temporada s'ha omplert. Aquest gol ha donat esperança i confiança als de Jaén, que han estat més còmodes davant d'un rival del potencial d'ElPozo. El 2-1 ha arribat en el minut 16 gràcies a Alan Brandi a quatre minuts per al descans.

La segona meitat ha estat un espectacle. Els murcians han arriscat i s'han emportat el premi amb el gol d'Àlex després d'una acció col·lectiva que ha definit amb un xut col·locat (2-2). Els de Jaén, amb l'empat a dos, han reaccionat i Campoy ha anotat després d'un servei de córner tret per Maurici, però ElPozo ha aprofitat la seva qualitat i experiència per empatar aquest cop a tres amb un gran gol d'Andresito (3-3).

Quan faltaven dos minuts, el local Carlitos ha desaprofitat un doble penal i Pito ha marcat el 3-4, que ha donat el pas a ElPozo a la final de lliga.