La marea groga del Jaén ha vibrat amb la classificació del seu equip (@JaénFS)
Futbol sala

ElPozo Múrcia - Jaén, segones semifinals de la Copa d'Espanya

Els dos equips s'han imposat en uns quarts de final de màxima emoció

Redacció Esport3Actualitzat

ElPozo Múrcia i el Jaén són els dos equips que completaran les semifinals de la Copa d'Espanya de futbol sala, a les quals ja van accedir aquest dijous Barça i Inter Movistar.

En el primer dels duels de jornada, el Pozo de Múrcia de Javi Rodríguez s'ha classificat després d'eliminar en un partit vibrant el Jimbee Cartagena. El derbi de la regió de Múrcia no ha decebut ningú i ha estat ple de tensió, competitivitat i gols. Al segon temps, el Pozo guanyava per 3 a 6, però tres gols consecutius del brasiler Motta amb la samarreta de porter jugador han empatat el partit a sis. Quan semblava que el duel es decidiria als penals, un gol de Marcel a quatre segons per al final ha sentenciat el partit.

Per la seva banda, el Jaén s'ha desfet del Palma a la tanda de penals, després que el partit hagi acabat amb empat a un. Mancuso ha avançat el Palma després d'una assistència de Changuinha, i Mati Rosa ha empatat per als andalusos aprofitant que tenien superioritat numèrica per l'exclusió de Tayebi. En els penals, el Jaén s'ha imposat per 4 a 2 després dels errors de Mancuso i Fabinho, i s'ha classificat per jugar la semifinal contra ElPozo de Múrcia.

 

Anar al contingut