Girona

Eloi Amagat: "Han estat 9 anys increïbles"

El capità de l'equip blanc-i-vermell, tot un símbol de l'entitat, no té proposta per renovar

Actualitzat

El capità del Girona, Eloi Amagat, s'ha acomiadat de l'equip. El migcampista ha dit adeu en un acte celebrat a la sala de premsa del club, en què ha estat acompanyat del president de l'entitat, Delfí Geli, i del director esportiu, Quique Cárcel.  

"No tornaré a vestir la samarreta del Girona. Han estat 9 anys increïbles en quatre etapes. Torno a estar convençut que tornaré al més aviat possible."

Amagat ha vestit la samarreta del Girona a Tercera Divisió, Segona B, Segona A i Primera Divisió. Aquesta temporada, però, només ha anat convocat en tres partits de Lliga. Una lesió al turmell l'ha martiritzat durant molt de temps.

"Tinc passió per aquest club. Tinc un esquinç al turmell però els metges tenen coses per poder jugar demà."

Delfí Geli li ha recordat que Montilivi sempre serà casa seva i Quique Cárcel li ha agraït la fidelitat al club. "Només puc donar-te les gràcies per tot el que m'has donat i tot el que has donat al Girona", ha manifestat el director esportiu del Girona. 

En acabar l'acte, tota la sala, en la qual hi havia els seus companys i la premsa que segueix el Girona, li ha dedicat uns aplaudiments de comiat. El migcampista podrà compartir amb l'afició els seus últims instants amb la samarreta gironina aquest dissabte, a Montilivi, en el partit contra el València (18.30). Espera poder jugar uns minuts per rebre l'última ovació de la que ha estat qualificada com a "millor afició" de la Lliga de la temporada 2017-2018.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut