La portera de Sheffield aterra al Johan Cruyff com a agent lliure i signa fins al 2026
La portera de Sheffield signa fins al 2026
futbol

Ellie Roebuck fitxa pel Barça després de l'ensurt que va posar en risc la seva carrera

A principis d'any la fins ara portera del City va superar un infart al lòbul occipital. Aterra al Johan Cruyff per dues temporades per cobrir la vacant de Paños

Redacció Esport3Actualitzat

Sandra Paños acaba de tancar una etapa de 9 anys com a portera del Barça i aquest dimecres el club blaugrana ja ha anunciat la futbolista que cobrirà la seva plaça. Es tracta de la internacional absoluta amb Anglaterra Ellie Roebuck, jugadora de 24 anys provinent del Manchester City, el seu club de formació, del qual es va acomiadar uns dies enrere.

Després de l'anunci de la davantera polonesa Eva Pajor, Roebuck es converteix així en la segona incorporació del primer projecte post-Giráldez al primer equip femení del Barça. A partir de l'estiu l'entrenador de l'equip que el curs 24-25 ha conquistat el trèvol de quatre fulles serà el fins ara assistent del gallec, Pere Romeu.

La portera de Sheffield aterra al Johan Cruyff com a agent lliure i signa fins al 2026. A Barcelona s'haurà de guanyar el lloc competint amb Cata Coll, titular des de la seva irrupció al Mundial d'Oceania, i el valor del planter Gemma Font, renovada fa un mes. Roebuck està preparada per afrontar qualsevol batalla esportiva, i més després de superar l'envit més seriós que li ha llançat la vida.

Ellie Roebuck, en una imatge d'un entrenament amb Anglaterra
Ellie Roebuck en una imatge d'un entrenament amb Anglaterra

L'atac cerebral explicat en primera persona

El primer trimestre d'aquest mateix any Roebuck va viure l'ensurt més gran de la seva carrera. La jugadora de Sheffield va tenir un infart al lòbul occipital, del qual, afortunadament, no li han quedat seqüeles físiques. Amb aquestes paraules ho va anunciar a les xarxes socials:

"Sento que ara és el moment adequat per compartir el que m'ha passat.

Com que no em trobava bé des de feia un temps, em vaig fer algunes proves i van descobrir que havia tingut un accident cerebrovascular al lòbul occipital. Per sort, no hi ha danys duradors a la meva funció cerebral ni a la meva visió.

Han estat moltes setmanes de proves de seguiment, cites amb especialistes, i amb el suport de l'equip mèdic del club estic en el camí de la recuperació. És fantàstic tornar amb les noies, treballar en la meva rehabilitació i, el que és més important, tornar a sentir-me l'Ellie normal.

Ha estat un moment realment difícil, però amb el suport de la meva família, ara estic molt positiva i emocionada pel meu retorn al camp. La vida et pot presentar desafiaments inesperats i si alguna cosa m'ha ensenyat aquest any és que soc forta i donaré tot el que tinc per al que estimo més.

Estic molt agraït pels seus bons desitjos i preocupació. La meva família i jo agrairíem tenir privadesa mentre em concentro a completar la meva recuperació."

Anar al contingut