Eli Manning, un símbol dels Giants i de la NFL (@Giants)
Futbol americà

Eli Manning anuncia la seva retirada als 39 anys

El llegendari "quarterback" dels New York Giants tanca la seva carrera amb dues Superbowls sent nomenat l'MVP en els dos casos

Actualitzat

El "quarterback" dels New York Giants Eli Manning, germà petit del llegendari Peyton Manning, ha decidit acabar la seva carrera als 39 anys.

"Durant setze temporades, Eli Manning ha definit què significa ser un jugador dels New York Giants dins i fora del camp", han assenyalat els Giants en un comunicat.

Manning va donar als Giants la Superbowl dues vegades (2008 i 2012) guanyant el títol de MVP de la final en els dos casos. Durant la seva carrera a la NFL, exclusivament amb la samarreta dels Giants, Manning ha jugat, com a titular, 234 partits amb un rècord de 117 victòries i 117 derrotes, amb 366 passades de "touchdown" i 57.023 iardes guanyades. Unes xifres que el converteixen en un dels millors "quarterbacks" de la història.

Manning ha perdut la seva condició de titular dels Giants aquesta temporada passada, amb només 4 partits jugats, en favor del "rookie" Daniel Jones. Tot i això, deixarà la NFL com a jugador millor pagat de la competició.  

 

Anar al contingut